tisdag 21 juli 2009

Min blogg har växt igen lite...

Ja, för så länge sedan var det jag skrev på den!
Mene... Mycket har hänt. Jag har varit på Peace & love med alla mina underbara powlaräh, t.ex ! Såg bl.a. Maria Mena, Håkan Hellström, Parken, Anna Ternheim, Sophie Zelmani, Keane, Promo, Moneybrother, Hello saferide osv! Fy vad härligt det var! Märkligt hur mycket man kan komma att tycka om en skabbig camping! Man luktade ju inte precis tårta efter alla dagar... Aja! Jag har även varit i USA, dels i NY och dels i Atlantic city på bröllop. Där fick vi avnjuta god mat, chokladfontäner, en massa dans (vi svenskar briljerade på dansgolvet) och det fanns också plats för att bevittna en lite random vattenshow i det nästan spöklikt tomma casino-området. Sedan har varit på Fårö och tjillattt! Jag träffade Sara och Melina där en kortis, men för det mesta blev det en himla massa läsande och regniga promenader. Annars har jag varit med kompisar och bara haft det bra ^^. 

För tillfället är jag hemma hos min far och bara njuter av sommarlovet. Vi har varit och tränat på gymmet här. Jag prövade att springa på löpband, vilket jag aldrig har gjort tidigare, och det var faktiskt riktigt kul! Vi har tagit promenader och badat och härom dagen var jag ute och plockade blåbär, vilket resulterade i cirkus fem miljoner (man måste ju BRE PÅ!) myggbett, men också till min lycka en stor skål full med blåbär. Idag gick jag en promenad med vikter på benen á 2 1/2 kilo. Det kändes lite speciellt, som att något djur hade bestämt sig för att desperat klänga sig fast vid mina fötter. Dock får man ut rätt mycket av de små klängiga djuren *tummen upp*!

Om några dagar åker jag härifrån, och då väntar ett par dagar hemma hos min mor, kompisar och läger på Öland. Jag är nämligen konfirmationsledare och ska åka på konfirmationsläger med mina konfirmander :D! 

Nu ska jag hjälpa min far att ta ut myggfönstrena, för regnet är på väg. Puss å kram på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar